Maak kennis met het Bestuur van Haagse Assurantie Club

De vereniging streeft naar een bestuurssamenstelling dat een afspiegeling is van het ledenbestand. Dit betekent dat het bestuur bestaat uit leden die werkzaam zijn bij verzekeraars, het intermediair, bij bancaire instellingen of aan de bedrijfstak gelieerde instanties.

A.M. (André) Cremers

A.M. (André) Cremers

Algemeen bestuurslid

M: 06 54207466
E: acremers@regron.nl

Mijn naam is André M. Cremers en ik ben geboren op 27 oktober 1959. Op 1 juni 1983 ben ik als accountmanager Leven/Schade in dienst getreden van Levob Verzekeringen te Amersfoort (Leusden) waar ik tot 1 april 1997 met zeer veel plezier heb gewerkt. Aansluitend ben ik gestart met het opzetten van Regron Assurantien B.V. te Zoetermeer, naast het al bestaande B.V. Regron Makelaardij O.G.

Vanuit het begin van mijn Levob periode ben ik al een enthousiast bezoeker van de Haagse Assurantie Club. Naast het verbreden en verdiepen van kennis ervaar ik de contacten met branchegenoten als zeer plezierig en leerzaam. Inmiddels ben ik sinds 8 juni 2009 actief als voorziter van de H.A.C..

R. P. (Rob) Theunissen

R. P. (Rob) Theunissen

Penningmeester

M: 06 360 00 330
E: rob@r2consulting.nl

Sinds 1999 heb ik diverse managementrollen vervuld voor verschillende bedrijven. Finance/Insurance is een van mijn specialismen. Binnen deze branche heb ik diverse reorganisaties en verandertrajecten geleid.

Ik ben iemand met de innerlijke drive om te verbeteren, vooruit te gaan, te ontwikkelen en te zoeken naar 'het waarom' achter diverse uitdagingen. Wat is de oorzaak, waarom gebeurt iets en wat zijn mogelijke oplossingen?

Via mijn bedrijf R2 Consulting help ik bedrijven op het gebied van fusies, reorganisaties, verandertrajecten, implementatie van impactvolle beleidswijzigingen en projectmanagement.

Willem-H Haasnoot

Willem-H Haasnoot

Secretaris

Mijn naam is Willem-H. Haasnoot. Ik ben geboren in 1961. Ik heb inmiddels een lange periode in de verzekeringsbranche achter de rug. Ik ben ooit in 1984 begonnen als inspecteur leven, ben intermediair geweest en sinds 1999 actief tot op de dag van vandaag als beedigd makelaar en taxateur van assurantieportefeuilles.

Ook binnen de Haagse Assurantie Club heb ik inmiddels een uitgebreide historie. In 1985 ben ik lid geworden. Via allerlei commissies  (o.a. kas-, jubileum- en buitenland commissies) ben ik in 1998 toegetreden als bestuurslid. In 2003 nam ik de voorzittershamer over van Adrie le Noble. In 2009 heb ik op mijn beurt mijn voorzitterschap en bestuurstaken overgedragen aan Andre Cremers. Enerzijds ben ik van mening dat er regelmatig 'verversing' binnen een bestuur moet plaatsvinden, anderzijds was ik op dat moment ook al enige jaren actief als voorzitter van de federatie van assurantieclubs.

Begin 2015 werd ik benaderd met de vraag of ik als bestuurslid algemene zaken andermaal wilde toetreden tot het bestuur van de HAC met als speciaal aandachtsgebied het organiseren van lezingen alsmede het nadenken, samen met de andere bestuurders, over de toekomst van de assurantieclub in deze snel veranderende tijd.  Omdat ik mijn eerste periode als bestuurslid niet alleen als belangrijk maar ook als uiterst prettig heb ervaren, ben ik op deze uitnodiging ingegaan.